OBS! Webshoppen holder lukket pga. sommerferien i uge 28, 29, 30 og 31. God sommer:)

Referencer

Her finder du et bredt udsnit af vores patienters oplevelser. Du kan læse mere på vores Facebook side.

Gitte N. B.
Læs mere
Janne udarbejdede en effektiv og målrettet behandlingsplan, der fik kontrol over et hudproblem, jeg nærmest havde opgivet. Jeg blev mødt med stor professionalisme og seriøsitet og ikke mindst menneskelighed og empati" Camilla Nymand Bjerregaard "Cutanea er en oplevelse i sig selv... Her er en smittende, positiv stemning. Flotte æstetiske omgivelser giver de perfekte fysiske rammer om essensen i det hele.... høj kvalitet og ekspertise
Helen A. Z.
Læs mere
Hudlæge Janne Touborg er yderst kompetent, ærlig og seriøs. Jeg kan på det varmeste anbefale Cutanea.
Masood M.
Læs mere
Her arbejder kompetente folk, der har et hav af viden om deres fag. Altid god betjening, ingen venteliste, de er parat til at hjælpe med det samme.
Meriam G.
Læs mere
En virkeligt god og professionel oplevelse. Indgrebet blev foretaget med stor kompetence og uden komplikationer eller eftersmerter. Jeg kan varmt anbefale Dermatolog Janne Touborg!
Ole T. J.
Læs mere
Jeg har oplevet en særdeles grundig, præcis og omhyggelig vurdering af mit tilfælde med meget udførlig information. Cutanea er derfor lidt af et fund i en tid, hvor læger desværre tit hægter patienten af, så man bliver uforstående overfor behandlingen.

Bliv ringet op

Hos Cutanea vil vi gerne tale med dig! Vi ringer til dig, så snart det er muligt. Ellers ring direkte til os på +45 86 10 61 00.

Ingen ventetid

Få her en fornemmelse af vores priser på konsultationer, behandlinger og erklæringer. Ring gerne for en uddybende snak.