Hudlæger og personale
Hudsygdomme og behandlinger
Book en tid

Hudsygdomme og behandlinger

Herunder nævnes nogle af de hyppigste hudlidelser og behandlingsformer, som er blandt de problemstillinger vi tilbyder undersøgelse og behandling af.
Vi giver dig en omsorgsfuld behandling, hvor vi lytter til dig og har dig og din situation i centrum for vores behandling.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende samtale på +45 8610 6100 eller sende en e-mail på privathospital@cutanea.dk. Vi tager os god tid til at lytte på dig, og vi rådgiver dig bedst muligt. Du kan også bestille en tid hos os online. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til en sund hud.

Acne og ar

En effektfuld acne behandling eller kur mod acne, bumser og uren hud kan gøre en stor forskel for den følelse og selvtillid, man har, og det kan hjælpe til at give en helt anden udstråling og livsglæde.

Læs videre

Allergi og allergi-tests

Allergi er oftest en arvelig betinget sygdom, som tit knytter sig til astma, høfeber og børneeksem. Du kan dog godt udvikle allergi, selvom ingen andre i din familie har det.

Læs videre

Modermærker

De fleste modermærker vokser frem i de 20 første leveår, mens kun ca. 1 ud af 100 nyfødte er født med et eller flere større modermærker.

Læs videre

Rødt ansigt (rosacea)

De hyppigste hudsygdomme, der giver rød udslet i ansigtet er, acne, rosacea, mundeksem og kontaktallergi (f. eks. allergi overfor indholdsstoffer i kosmetik)

Læs videre

Solskadet hud

Solskader udvikles hyppigst hos personer med nordlig hudtype, efter mange år i solen. Derfor ses forandringerne også sjældent før 40-års alderen.

Læs videre

Vorter

Vorter skyldes smitte med et virus, som kun smitter mennesker. Vorte virus vokser meget langsomt. Derfor kan der gå flere måneder fra man er smittet til vorten viser sig på huden.

Læs videre

Kønsvorter

Kønsvorter er en hyppig infektion. Kønsvorter er stilkede eller blomkålslignende vorter, som er placeret på området omkring de ydre kønsdele eller endetarmen.

Læs videre

PRP behandling af Hår og Hud

Hårtab er en naturlig fysiologisk proces, der rammer de fleste mænd i mere eller mindre grad. Hårtabet starter med at de enkelte hår bliver tyndere, og at tætheden af hårene reduceres, for efterhånden helt at blive afstødt fra hårrødderne. Vi behandler hårtab med PRP-behandling.
Træt hud kan få gløden tilbage med PRP-behandling.

Læs videre

Sved

Problemer med for kraftig sveddannelse er udbredt, og kan i svære tilfælde være socialt invaliderende. De typiske hudområder hvor svedgenerne opleves værst er i armhuler og i håndflader.

Læs videre

Psoriasis

Sygdommen begynder typisk i ung voksenalder og viser sig med røde, fortykkede områder dækket af hvide skæl. I Danmark har knap 2% af befolkningen, d.v.s. 100.000 danskere psoriasis.

Læs videre

Eksem

Eksemet viser sig ved kløende, små knopper og måske vandblærer i huden. Efter krads på grund af kløe kan der komme sår og væskende hudområder. Efterhånden bliver huden fortykket, tør, skællende og smertefulde revner kan opstå.

Læs videre

Karsprængninger

Viser sig som røde eller blålig røde streger i ansigtet især på kinder, næse og hage. Mangeårig udsættelse for sol er en hyppig årsag, og en anden almindelig forekommende grund er hudsygdommen Rosace, der giver permanent skader i ansigtshuden, som f. eks. karsprængninger.

Læs videre