Hudlæger og personale

Janne Touborg

Klinikchef og Hudlæge

Janne blev uddannet læge (cand. med.) fra Aarhus Universitet i 1995.

Efter ansættelser som turnuslæge med medicinske og kirurgiske hospitalsafdelinger, blev hun uddannet speciallæge i hudsygdomme (dermatologi). Inden hun forlod det offentlige sygehusvæsen, havde Janne ansættelse som fastansat speciallæge ved hudafdelingen på Marselisborg Hospital, hvor hun havde særligt ansvar for behandling af hudkræft og operationer af modermærker.

For Janne har det betydning, at kunne forene mange års bred lægefaglig erfaring med hendes interesse for mennesker og passion for æstetik – et begreb som Janne mener, er uløseligt knyttet til faget dermatologi.

Som klinikchef og indehaver af Cutanea® varetager Janne specialet hudsygdomme (dermatologi), dvs. hun undersøger og behandler alle slags hudsygdomme. Dog er hudkirurgi, pigmentsygdomme, aldringstegn i huden samt professionel hudpleje i hendes helt særlige interesse.

Udover hendes interesse for hudsygdomme, så har Janne en passion for dykning og helst sammen med hendes mand og tre drenge. Janne holder også meget af at sy og strikke, og syr ofte vintagetøj om, som hun har købt.

Desuden får hun afløb for sit faglige engagement som hyppig gæsteskribent eller som ekspertkonsulent ved forskellige livstilsmagasiner. Hun har ligeledes et tæt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse omkring diagnosticering af modermærkekræft og promovering af solkampagnen.

Christel Lipp

Behandler & klinikassistent

Christel er uddannet klinikassistent og har i mere end 25 år arbejdet som behandler og assistent på hudlægeklinikker.

Gitte Doktor

Kliniksekretær

Gitte er vores sekretær, som du møder i telefonen og i receptionen. Gitte har stor erfaring som servicemedarbejder i det private erhvervsliv, og har ligeledes international erhvervsmæssig erfaring.

Bliv ringet op

Hos Cutanea vil vi gerne tale med dig! Vi ringer til dig, så snart det er muligt. Ellers ring direkte til os på +45 86 10 61 00.

Ingen ventetid

Få her en fornemmelse af vores priser på konsultationer, behandlinger og erklæringer. Ring gerne for en uddybende snak.