OBS! Webshoppen holder lukket pga. sommerferien i uge 28, 29, 30 og 31. God sommer:)

Om klinikken

Cutanea Privathospital med speciale i hud og hudsygdomme er grundlagt i 2011, og er et certificeret privathospital.

Hos os finder du et professionelt team dedikeret til undersøgelse og behandling af bl.a. hudsygdomme: Speciallægerne har en lang erfaring og stor viden om hudsygdomme og kosmetiske behandlinger.

Ingen ventetid

Cutanea er et privathospital, hvor du hurtigt kan komme til en professionel hudlæge i Egå ved Aarhus, og uden ventetid.

Vi har ikke overenskomst med sygesikringen. Det betyder, at vi tager imod privatbetalende patienter, patienter med sundhedsforsikring og patienter, der er blevet videresendt fra en offentlig sygehusafdeling jf. ventetids- eller udredningsgarantien.

Beliggenhed

Klinikken er beliggende i Egå Marina i Aarhus, som har en hyggelig og rar atmosfære. Vi har gjort meget ud af at skabe nogle attraktive og afslappende omgivelser. Hos os kan du føle dig helt tryg ved, at du bliver lyttet til, og at du er i centrum. Vi ønsker, at dit besøg hos os bliver en god oplevelse.

Behandling af hudproblemer

Hos Cutanea kan vi hjælpe dig med en lang række hudsygdomme og hudproblemer. Vi behandler bl.a. hudlidelser såsom acne, eksem, hudkræft og solskadet hud.

Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg og veltilpas, og det stræber vi efter gennem vores omsorgsfulde service, behagelige fysiske rammer og vores store fokus på at give dig den bedste behandling. Vi sørger hele tiden for at følge med i udviklingen inden for hudsygdomme og behandlinger, så vi kan give dig den mest opdaterede og effektfulde behandling. Vi holder os opdaterede gennem videndeling, konferencer og kurser.

Kontakt os

Hvis du har brug for en kompetent og professionel hudlæge i Aarhus, så er Cutanea et trygt og oplagt valg. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for en uformel snak, eller hvis du bare vil vide mere om vores services. Vi tager os god tid til dig, og vi lytter meget gerne til dit behov eller din problemstilling og hjælper dig til den bedste løsning. Vi har en stor viden om hudsygdomme og hudproblemer, og vi kan rådgive og vejlede dig, så du kan træffe det rigtige valg for dig.

Telefon: +45 86106100
E-mail: privathospital@cutanea.dk