Acne og ar

Acne og acne-ar kan behandles. Hos Cutanea har vi en stor erfaring med acne behandling og forskellige kure mod acne, bumser og uren hud. Det kan være meget generende at lide af acne eller uren hud, og vi forstår, hvor vigtig din hud er for dig. En effektfuld acne behandling eller kur mod acne, bumser og uren hud kan gøre en stor forskel for den følelse og selvtillid, man har, og det kan hjælpe til at give en helt anden udstråling og livsglæde. Der er god grund til at gøre noget ved det, hvis man er ked af sin hud og gerne vil have en acne behandling, og vi har en stor viden og erfaring med at give skånsomme acne behandlinger med flotte resultater.

Hvad er acne (bumser)

Acne, der er bedre kendt som bumser, er først og fremmest en lidelse, der optræder i teenagealderen, men faktisk bliver 5-10% af den danske befolkning ved med at udvikle acne efter 22-25 års alderen. Acne viser sig ved hudorme (sorte og hvide) samt pusholdige og betændte knopper. Acne ses hyppigst på næse, kinder, pande og hage, men viser sig også opadtil på brystet og ryggen. Acne er afhængig af arv, kost og miljø. Acne forværres ved højt indtag af mælk eller sukker. Acne kan også udløses af medicinske behandlinger, samt ved misbrug af steroider (doping).

Acne er en medicinsk hudsygdom, der i lette tilfælde kræver behandling med creme og i moderate eller svære tilfælde tabletbehandling. Manglende behandling kan give varige, skæmmende ar i ansigtet og på krop.

Behandling

Hos Cutanea lægger vi et individuelt behandlingsforløb, der typisk varer 4-6 måneder. Det er vigtigt at være opmærksom på, at ikke to tilfælde forløber ens – det kan tage tid at finde frem til den behandling eller kombination af behandlinger, der er den ideelle til lige netop dit problem.

 


 

Acne-ar

Medicinsk behandling af svær acne stopper ardannelserne, men fjerner ikke de ar, der allerede er dannet når acne-behandlingen startes. Disse ar kan dog i mange tilfælde behandles når selve acne-lidelsen er i ro. Behandlingen er laserbehandlinger og/eller operation.

Behandling

Hos Cutanea kan vi tilbyde dig en effektiv acne behandling. Vi har foretaget mange acne behandlinger, og vi ved, hvordan vi giver dig en skånsomme og effektiv behandling, så du kan få den flotte hud, du ønsker dig.

Eksempel på acne – 15-årig dreng
Eksempel på acne ar – 35-årig kvinde

Bliv ringet op

Hos Cutanea vil vi gerne tale med dig! Vi ringer til dig, så snart det er muligt. Ellers ring direkte til os på +45 86 10 61 00.

Ingen ventetid

Få her en fornemmelse af vores priser på konsultationer, behandlinger og erklæringer. Ring gerne for en uddybende snak.