Hudlæger og personale
Hudsygdomme og behandlinger
Book en tid

Hudlæger og personale

JANNE TOUBORG

Klinikchef og Hudlæge

Janne blev uddannet læge (cand. med.) fra Aarhus Universitet i 1995.

Efter ansættelser som turnuslæge med medicinske og kirurgiske hospitalsafdelinger, blev hun uddannet speciallæge i hudsygdomme (dermatologi). Inden hun forlod det offentlige sygehusvæsen, havde Janne ansættelse som fastansat speciallæge ved hudafdelingen på Marselisborg Hospital, hvor hun havde særligt ansvar for behandling af hudkræft og operationer af modermærker.

For Janne har det betydning, at kunne forene mange års bred lægefaglig erfaring med hendes interesse for mennesker og passion for æstetik – et begreb som Janne mener, er uløseligt knyttet til faget dermatologi.

Som klinikchef og indehaver af Cutanea® varetager Janne specialet hudsygdomme (dermatologi), dvs. hun undersøger og behandler alle slags hudsygdomme. Dog er hudkirurgi, pigmentsygdomme, aldringstegn i huden samt professionel hudpleje i hendes helt særlige interesse.

Udover hendes interesse for hudsygdomme, så har Janne en passion for dykning og helst sammen med hendes mand og tre drenge. Janne holder også meget af at sy og strikke, og syr ofte vintagetøj om, som hun har købt.

Desuden får hun afløb for sit faglige engagement som hyppig gæsteskribent eller som ekspertkonsulent ved forskellige livstilsmagasiner. Hun har ligeledes et tæt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse omkring diagnosticering af modermærkekræft og promovering af solkampagnen.

CHRISTIAN GRØNHØJ

Speciallægekonsulent, professor, dr. med.

Tilknyttet Cutanea som konsulent

Christian er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 1984.

Efter ansættelse som turnuslæge ved Aarhus Universitetshospital 1984-86, blev Christian ansat i forskerstilling (kandidatstipendiat) ved Aarhus Universitet. Christian Grønhøjs forskerkarriere omfattede bl. a. ansættelse ved National Cancer Institute (National Institutes of Health) i Maryland USA i perioden 1987 til 1989, hvor han bidrog til en række nye opdagelser indenfor immunsystemet. Christian forskningsresultater blev offentliggjort i de mest fremtrædende internationale videnskabelige tidsskrifter, bl a. Science.

I 1993 blev Christian speciallæge og i 1997 overlæge ved hudafdelingen Marselisborg Hospital hvor han virkede frem til 2004. Siden da har Christian været praktiserende speciallæge i hudsygdomme i Aarhus og fra 2017 i Egå (www.hudlaeger.dk). Fra 2005 til 2010 desuden professor ved Norges Tekniske og Naturvidenskabelige Universitet i Trondheim (NTNU).

I sin fritid er Christian optaget af kunst, marinebiologi og ikke mindst dykning sammen med familien på verdens koralrev.

HELLE RASMUSSEN

Sygeplejerske og HR-chef

Helle er uddannet sygeplejerske, og arbejder på Cutanea som sygeplejerske samt HR- chef med ansvaret for det samlede personale og for at tingene til at hænge sammen i hverdagen hos Cutanea. Desuden er Helle medspiller i udviklingen af Cutanea. Helle interesserer sig generelt meget for relationer mellem mennesker og har taget en Master i Etik og Værdier i Organisationer.

I fritiden elsker Helle at bage og lave mad, og så har hun læst spansk igennem 13 år, og øver sig stadig. Hun elsker at læse og har altid gang i noget skønlitteratur.

NANNA MØLLER

Medicinstuderende og sekretær/klinikmedhjælp

Nanna er været tilknyttet klinikken siden 2014 som studentermedhjælp, og er fra januar 2017 desuden indskrevet på Aarhus Universitet som lægestuderende.

For tiden er Nanna ansigtet man møder på klinikken når man har aftenaftaler hvor hun dygtigt og smilende tager imod vores klienter.

IBEN RASK HEUCK

Sekretær

Iben har studentereksamen fra Risskov Gymnasium og er uddannelsessøgende medens hun nu har sabbatår.

Hendes job består i, at tage imod patienter både på telefon og ved skranken, booking af tider, vejledning af patienter og besvarelser af mails. Monika siger selv, at hendes fornemmeste opgave hos Cutanea er, at fremme glæden og kvaliteten i hverdagen og sørge for, at patienterne får den rette service og behandling.

GITTE THEILGAARD

Lægesekretær, receptionist

Gitte er uddannet sundhedssekretær og har mange års erfaring fra privat praksis i Aarhus.

Gitte vil ofte være den første sundhedsperson, du møder i din henvendelse til klinikken, og hun vil kunne hjælpe mig med de primære informationer når du henvender dig.