Hudlæger og personale
Hudsygdomme og behandlinger
Book en tid

Persondatapolitik

Har du spørgsmål kontakt os venligst på tlf. 8610 6100

Persondatapolitik for klinikkerne

Cutanea Privathospital
Hudlæge Christian Grønhøj

Her kan du læse, hvordan Cutanea og Hudlæge Grønhøj håndterer personoplysninger:

Dataansvarlig:

Cutanea og Hudlæge Grønhøj er dataansvarlige og vil sørge for, at behandling af din personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Generelt

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.
Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:
Tilmelder dig vores nyhedsbrev
• Kontakter os igennem en kontaktformular

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:
• … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
• … give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos os.
• … til at kontakte dig, hvis du har udfyldt vores ”kontakt os” formular.
• … til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.
• … til at behandle jobansøgninger
• … til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser, licensoplysninger m.m.

Hvilke persondata indsamler vi

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
  • Dine beskæftigelsesoplysninger som f.eks. jobtitel
  • Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder, loginoplysninger samt sikkerhedsspørgsmål
  • Dine kreditkortoplysninger
  • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
  • Oplysninger fra tredjeparts netværk som f.eks. Facebook

 

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata igennem formularer på vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog være i stand til at ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som vi indsamler igennem vores hjemmeside så anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på vores hjemmeside:

 

  • Google Analytics:
    Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan opleve derfor dynamiske annoncer efter du har besøgt vores hjemmeside.
  • MailChimp:
    Vi benytter os af e-mailprogrammet MailChimp til at udsende nyhedsbreve og tilbud til vores kunder. Igennem MailChimp indsamler vi e-mailadresser, IP-adresser samt tidstempler, som anvendes til at sende relevante nyhedsbreve.
  • Facebook-pixels:
    Vi anvender Facebook-pixels, for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil. Igennem Facebook-pixels indsamler vi data om din adfærd på vores hjemmeside.

 

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

 

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevarer, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil din data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du få adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?

Hvordan kan du få adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

  1. Adgang og berigtigelse af persondata

Du har altid mulighed for at anmode os, om at få en kopi at de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.

  1. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddeler der ligger i forlængelse heraf

Hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

Ansvarlig
Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:

Firma: Cutanea Privatklinik for Hudsygdomme

Adresse: Egå Havvej 15,  8250 Egå

Postnr.: 8250 Egå
Telefon: 86106100
Email: privathospital@cutanea.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Når du er ansat hos os, opbevarer vi følgende oplysninger om dig

Når du er ansat hos os, opbevarer vi følgende oplysninger om dig:

 • Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse

• Autorisationsnummer

• Ansøgning og kontrakt for ansættelsen

• Bankoplysninger til lønudbetaling

•  Medlemsstatus pensionsselskab

• Lønsedler

Når du fratræder, vil ovenstående oplysninger blive slettet, når vi vurderer, at vores forpligtelser i forbindelse med ansættelsen er ophørt.

Oplysninger om dine data videregives til virksomhedens løn-system (dataaftale forefindes), pensionsselskab, barselsfond og eventuelt til offentlige instanser i forbindelse med indberetning af fravær, der giver virksomheden mulighed for lønrefusion.

Dine rettigheder:

• Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi behandler og opbevarer om dig

• Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig

• Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

• Ved ønske om sletning af personoplysninger, sendes mail til Privathospital@cutanea.dk eller til Hudlæge Christian Grønhøj via on line kontakt på www.hudlaeger.dk

• Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling af data derefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Konsekvens af tilbagetrækning af samtykke :

I det omfang behandling af data er baseret på samtykke, vil en tilbagetrækning af dette kunne have konsekvenser for det videre samarbejde mellem dig og Cutanea® / Hudlæge Christian Grønhøj.

Sikkerhed:

Kun få og relevante personer har adgang til persondata. Det drejer sig om det personale, der visiterer, planlægger og behandler patienter. Ved videre henvisning af patienter eller kontakt til forsikringsselskaber (Cutanea) benyttes ”sikker mail”. Journaler opbevares aflåst.

Til håndtering af data benyttes underleverandører i (kliniksystemer), med hvilke der foreligger dataaftaler. Cutanea Privathospital benytter kliniksystem ” Novax”, Hudlæge Christian Grønhøj benytter kliniksystem” Clinea”.

Klageinstans:

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger.

Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Når du er indskrevet hos os, indsamler vi følgende personoplysninger

• Navn

• Adresse og tlf nummer

• Cpr

• Oplysninger fra:

praktiserende læge

forsikringsselskab ( i forbindelse med undersøgelse/ behandling via sundhedsforsikring),

patientkontor

Ovenstående oplysninger benyttes til identifikation af den enkelte patient og dermed udførelse af den korrekte undersøgelse og behandling og evt. videre visitation.

Data opbevares i henhold til Sundhedsloven, herunder Journalføringsbekendtgørelsen, Bekendtgørelsen om Indberetning af Data til Sundhedsdatastyrelsen, indberetning til godkendte kliniske databaser, Bekendtgørelsen om Information og Samtykke og om videregivelse af helbredsoplysninger samt Bekendtgørelsen om Betaling for Afskrifter, EDB-udskrifter og Fotokopier, der udleveres ifølge Sundhedsloven om Aktindsigt).

Du har ret til at få dine egne personoplysninger udleveret i maskinlæsbart format.

• Kreditkortoplysninger ved betaling for behandling (Cutanea®)

Når du ansøger om job hos os, behandles følgende personoplysninger:

• Navn

• Adresse og tlf nummer

• Fødselsdato/cpr

• Curriculum

• Evt. eksamensbeviser/autorisationsbeviser

Ovenstående oplysninger benyttes ved udvælgelse af kandidater til ledige stillinger. Oplysningerne modtages på mail eller i brevform og opbevares i udvælgelses – og ansættelses processen. Derefter destrueres data i både elektronisk og fysisk form.

Du har ret til at få dine egne personoplysninger udleveret i maskinlæsbart format.

Sidst opdateret: HBR/CGH/JT 11.11.18