Hudlæger og personale
Hudsygdomme og behandlinger
Book en tid

Sved

Svedproblemer

Problemer med for kraftig sveddannelse er udbredt, og kan i svære tilfælde være socialt invaliderende. De typiske hudområder hvor svedgenerne opleves værst er i armhuler og i håndflader. Mange vil på forhånd have prøvet lokalmidler, f. eks. Aluminium Chlorid, og have oplevet, at det ikke i tilstrækkelig grad hjælper, eller at det virker irriterende på huden.

Hos Cutanea behandler vi udtalte svedgener i armhuler eller i håndflader med medicinsk behandling (B-Toxin), der virker på den måde, at det blokerer at nerverne i huden stimulerer svedproduktionen.

Behandling er sikker, effektiv og bivirkninger er ualmindelige. Behandlingen er effektivt til at stoppe svedtendens i armhuler og håndflader. Behandlingseffekten holder mellem 5 til 8 måneder, hvorefter behandlingen gentages. Bivirkningsrisikoen er meget ringe, og ubehaget er stort set kun forbundet med selve behandlingsproceduren, hvor der kan være typiske lettere sviegener ved indsprøjtningen i huden. Indsprøjtninger i håndfladen kræver forudgående lokalbedøvelse.