Hudlæger og personale
Hudsygdomme og behandlinger
Book en tid

Kosmetiske behandlinger

NB!  Vi beklager, at vi for tiden IKKE kan modtage flere NYE klienter til kosmetiske behandlinger. Er du derimod allerede klient hos os, kan du som hidtil bestille en tid hos vores hudlæge til kosmetiske behandlinger ved at kontakte os på Tlf. 86 10 61 00
(Egå d. 26.4.2021 / Janne Touborg, speciallæge)

 

Vores behov for hudpleje er tydeligvis individuelt. Ca 25% af os har så tør hud, at vi er generet af det, med f.eks. kløe og kosmetiske problemer som rødme, mathed af hud og træt udseende. Ca. 1/3 af os har fedtet hudtype, og her kan problemerne være skinnende hud, store hudporer og evt. acne. Også fedtet hår følger med denne hudtype. Med dermatologiske behandlinger, råd om hudpleje og kost kan der gøres meget. Herunder har vi listet vores kosmetiske behandlinger samt gode råd til selv at hjælpe huden på rette vej.

Pigmentpletter

Hos Cutanea har vi store erfaringer med at behandle diverse typer af uønskede pletter i ansigtet.

Læs videre

Ældet hud

Hos Cutanea behandler vi ældet hud med råd om hudpleje, kost, kosttilskud samt med en række kosmetiske behandlingsmetoder.

Læs videre

Acne og rødt ansigt

At have udslæt i ansigtet kan udgøre en stor psykisk belastning. Årsagerne til ansigtsudslet kan være mange, og det kan være svært at skelne mellem disse.

Læs videre

Uønsket hårvækst

PRP er en naturlig metode, hvor hudlægen i sit laboratorium oprenser dine egne vækstfaktorer fra dit eget blod.

Læs videre

Svedproblemer

Problemer med for kraftig sveddannelse er udbredt, og kan i svære tilfælde være socialt invaliderende. De typiske hudområder hvor svedgenerne opleves værst er i armhuler og i håndflader.

Læs videre

Fillers

Fremadskridende tab af fylde i ansigtets hud og underhud er en afgørende grund til at vores ansigter skifter kontour med alderen og viser tegn på ælde. Udover den almindelige naturlige aldersbetingede ændring, så kan sygdom og mindre sunde livsstilsvaner markant forstærke tabet.

Læs videre