Hudlæger og personale
Hudsygdomme og behandlinger
Book en tid

PRP-behandling

PRP behandling til fornyelse af hårets vækst

  • PRP behandling udnytter naturlige vækstfaktorer, udtrukket fra dit eget blod.
  • PRP bevirker at væksten af hår styrkes, når PRP indsprøjtes omkring hårrødderne.
  • På Cutanea bruger vi den oprindelige og fuldstændige PRP-metode, hvor vi med laboratorie-centrifuger adskiller blodets celler.

PRP er en forkortelse af Platelet Rich Plasma (dansk: Pladecelle-beriget plasma). Før at hudlæger i USA kastede sig over PRP-metoden til behandling af hårtab, har PRP allerede i en tid været anvendt af speciallæger i gigtsygdomme til at indsprøjte ved beskadigede led og sener, for at lette smerter og at fremme opheling af led og seneskader.

PRP og hår
Med PRP behandling af hårbunden kan man revitalisere hensygnende hår, dvs hår, der nærmer sig fuldstændigt tab, men hvor hårrødderne endnu ikke er visnede.  Derfor er PRP metoden i særdeleshed velegnet til mænd og kvinder med begyndende hårtab.

Metoden
Hudlægen oprenser i sit laboratorium dine blodpladeceller fra dit eget blod, som er udtaget ved en simpel blodprøve, og koncentrerer disse pladeceller op og indsprøjter dem i hårbunden i de områder  hvor håret viser tegn til begyndende hårtab og udtynding. På den måde opnåes  et boost af væksten af dit tynde hår.

Hvor mange behandlinger?
Hos Cutanea behandler vi hårbunden 3 til 4 gange med 4-6 ugers interval og derefter hvert halve år.

Priser

  • Behandlingsforløb med 3 behandlinger koster 4.000 kr. pr. behandling
  • Enkeltstående behandling: 4.500 kr.