Hudlæger og personale
Hudsygdomme og behandlinger
Book en tid

PRP-behandling

PRP behandling til fornyelse af vitalitet i hud og hår

  • PRP behandling bruger naturlige vækstfaktorer udtrukket fra dit eget blod.
  • Derfor er metoden også blevet kaldet “Vampyr-metoden”.
  • Vækstfaktorerne virker reparerende på din hud eller dit hår når de indsprøjtes.
  • På Cutanea bruger vi den oprindelige og fuldstændige PRP-metode, hvor vi med laboratorie-centrifuger adskiller blodets celler.

PRP er en naturlig metode og er en forkortelse af Platelet Rich Plasma. Hudlægen oprenser i sit laboratorium dine egne vækstfaktorer fra dit eget blod, koncentrerer vækstfaktorererne og indsprøjter dem i rynket eller ældet hud eller i hårbunden hvor håret viser tegn til begyndende hårtab. På den måde opnåes en reparation og foryngelse af huden eller et boost af dit tynde hår.

I USA kendes PRP-metoden også under det lidt teatralske tilnavn: “The Vampire-
method“ (Vampyr-metoden), fordi den bygger på, at der udtages blod via en blodprøve i armen.  Før hudlæger i USA kastede sig over metoden, har den i en tid været anvendt af speciallæger i gigtsygdomme til at indsprøjte ved beskadigede led og sener, for at lette smerter og at fremme ophelingen af led og seneskader.

PRP og hud
Angelina Jolie, Kim Kardashian, og mange andre kvinder (og da også mænd) blandt “kendisser” i USA har ladet deres ansigtshud behandle med den såkaldte PRP-behandling. PRP-behandlingen frisker huden og man mener at bl. a. stamceller kan spille en rolle.

PRP og hår
Med PRP behandling af hårbunden kan man revitalisere hensygnende hår, dvs hår der nærmer sig fuldstændigt tab, men hvor hårrødderne endnu ikke er visnede. Hårtabet starter med at de enkelte hår bliver tyndere, og at tætheden af hårene reduceres, for efterhånden helt at blive afstødt fra hårrødderne. Gradvist vil også hårrødderne sygne hen og blive ikke-funktionsdygtige. Derfor er PRP metoden i særdeleshed velegnet til mænd og kvinder med begyndende hårtab. Hos Cutanea behandler vi hårbunden 3 til 4 gange med 4-6 ugers interval og derefter hvert halve år.

Priser

  • Behandlingsforløb med 3 behandlinger koster 4.000 kr. pr. behandling
  • Enkeltstående behandling: 4.500 kr.