Klinikken har reduceret aktivitet i påskeugen, men kan løbende kontaktes via mail !
Sekretariatet besvarer desuden telefonopkald onsdag d. 8. april mellem 9:00 og 12:00

Hudlæger og personale
Hudsygdomme og behandlinger
Book en tid

Bestil hudpleje

CRÆME

Sensivite creamy oil til sarte hudtyper og børn

Denne creme olie er fri for duftnoter og kan derfor bruges af alle, som har en sensitiv hudtype eller til børn. Den kan også med fordel bruges på tørre områder, som en SOS løsning.

Om vores hudplejeprodukt – Cræme®

Janne Touborg, hudlæge og indehaver af klinikken Cutanea I Egå, har udviklet Cræme® –  et hudplejende universalprodukt. Som forbruger kan det være svært at gennemskue den store skønheds-jungle. Der er mange produkter og ingredienslisterne kan være lange og svære at tyde for den almindelige forbruger. Reelt ved forbrugerne ofte ikke helt, hvad det er, de køber. Det giver en frustration og usikkerhed, som Janne ofte møder hos sine klienter. Derfor er gennnemskueligheden et nøgleord for Cræme®.

Janne Touborg har udviklet en crème-olie som er 100% naturlig og baseret på gode og nærende planteolier:

  • Sensivite Creamy Oil til sarte hudtyper og børn

Størstedelen af de cremer som bliver solgt på verdensplan er baseret på jordolie (f. eks. er petrolatum udviklet som et biprodukt fra olieindustrien og en af de hyppigst brugte ingredienser i hudplejeprodukter). Jordolier har den egenskab, at de lægger sig på huden som en plasticpose / en beskyttende hinde. Det har naturligvis sin berettigelse for nogle hudtyper med hudsygdomme og eksem, men over en længere periode er det ikke hensigtsmæssigt at bruge, da huden ikke selv kan ånde. Det vil med tiden gøre huden endnu mere tør.

Planteolier ligner hudens struktur og optages i huden. De giver huden lov til at ånde og genopretter fugtbalancen. Sammensætningen af essentielle planteolier giver huden den perfekte balance og helt optimale betingelser for at huden får den rette mængde fugt og næring.

Cræme Indeholder IKKE:

  • Parabener
  • Petrokemiske stoffer
  • Alkohol
  • Silikone
  • Sulfat
  • Syntetisk parfume og farvestoffer

Pris: 250,- inkl. porto (180ml)

Bestil hudplejeprodukterne her

Vi sender din bestilling så snart vi har modtaget betaling. Du kan også købe produkterne i klinikkens reception. Overførslen skal ske til MobilePay: 41053 – det er vigtigt at du noterer dit telefonnummer (det samme som du har angivet her i formularen) i en kommentar til din MobilePay indbetaling.

Bestil cremer