Ældet hud

Hos Cutanea behandler vi ældet hud med råd om hudpleje, kost, kosttilskud samt med en række kosmetiske behandlingsmetoder, som f. eks.:

     Laserbehandling
     Fillers
     B. Toxin
     Platelet Rich Plasma Treatment (PRP)
     Photodynamisk terapi

Arv, eller genetik om man vil, er uden tvivl en vigtig faktor for hvordan vores hud ser ud gennem livet, og det er der i følge sagens natur (endnu) ikke så meget at gøre ved. Derimod har vi alle stor indflydelse på vores livsstilsvaner, som i mange henseender har utrolig stor betydning for i hvilket omfang at vores hud slides igennem vores aldersperioder.

TOBAK: Rygning er stærkt skadelig for vores hud. Vanen grundlægges ofte i ungdommen, men skaderne ses som regel efter nogle årtier.

SOL: Overdrevet forbrug af sol eller solarier ødelægger hudens naturlige kollagen og dets elasticitet. Huden får spættet og ujævn pigmentering.

KOST: Ensidig kost vil være fattig på vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer og gør meget lidt godt for vores hud.

SØVN: Det er beviseligt, at et regelmæssigt søvnmønster er gavnligt for vores hud og mindsker risikoen for, at huden ældes for tidligt.

Bliv ringet op

Hos Cutanea vil vi gerne tale med dig! Vi ringer til dig, så snart det er muligt. Ellers ring direkte til os på +45 86 10 61 00.

Ingen ventetid

Få her en fornemmelse af vores priser på konsultationer, behandlinger og erklæringer. Ring gerne for en uddybende snak.