Om Cutanea Cosmetic

Professionel hudlæge i Aarhus 

Cutanea Privathospital (tidligere: Cutanea Hudlægecenter) har eksisteret siden 2011, og her finder du en speciallæge i hudsygdomme, som har en lang erfaring og stor viden om behandling af hudsygdomme.

Få behandlet en lang række hudproblemer 

Din hudlæge hos Cutanea i Aarhus kan hjælpe dig med en lang række hudsygdomme og hudproblemer. Hos Cutanea Privathospital kan du få behandlet en lang række hudlidelser såsom acne, udslæt og solskadet hud. Vores behandlinger er skånsomme og effektfulde. Vi har en omsorgsfuld og professionel tilgang til vores arbejde

 

Vi tilbyder de nyeste metoder og behandlinger

Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg og veltilpas, og det stræber vi efter gennem vores omsorgsfulde service, behagelige fysiske rammer og vores store fokus på at give dig den bedste behandling. Vi sørger hele tiden for at følge med i udviklingen inden for hudsygdomme og behandlinger, så vi kan give dig den mest opdaterede og effektfulde behandling. Vi holder os opdaterede gennem videndeling, konferencer og kurser.  

En god oplevelse 

Cutanea privathospital beliggende i Egå i Århus, som har en hyggelig og rar atmosfære. Vi har gjort meget ud af at skabe nogle attraktive og afslappende omgivelser, så du kan føle dig så rolig og veltilpas som muligt. Hos os kan du føle dig helt tryg ved, at du bliver lyttet til, og at du er i centrum. Vi ønsker, at dit besøg hos os bliver en god oplevelse, så du har lyst til at komme igen.

Privat hudklinik 

Cutanea er et privathospital, hvor du hurtigt kan komme til en professionel hudlæge i Aarhus uden ventetid. Vi har ikke overenskomst med sygesikringen. Det betyder, at vi tager imod privatbetalende patienter, patienter med sundhedsforsikring og patienter, der er blevet videresendt fra en offentlig sygehusafdeling

 

Kontakt os

Hvis du har brug for en kompetent og professionel hudlæge i Aarhus, så er Cutanea et trygt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores services. Vi tager os god tid til dig, og vi lytter meget gerne til dit behov eller din problemstilling og hjælper dig til den bedste løsning. Vi har en stor viden om hudsygdomme og hudproblemer, og vi kan rådgive og vejlede dig, så du kan træffe det rigtige valg for dig. 

Få de seneste nyheder om kosmetisk dermatologi