Kosmetiske produkter

Gavekort 400 DKK

400,00 DKK

En sikker gaveidé!
Gavekort 400 DKK
. Forkæl én du holder af eller måske bare dig selv med et gavekort på 400 DKK til Cutanea Aarhus Hudlægecenter. Vælg mellem vore eksklusive hudplejeprodukter, kosmetiske undersøgelser og behandlinger og meget andet i Cutanea Aarhus Hudlægecenter. Læs mere på www.cutanea.dk om de mange måder, som huden kan forkæles på.

 

Vægt:   0 

Lev.: 0 dage

 

Købe i webshop

Intensive Creamy Oil

200,00 DKK

Intensive Creamy Oil er en 100% planteoliebaseret cremet olie med Argan Olie og velegnet til den daglige pleje af din hud. Cremens exclusive sammensætning af planteolier, rige i naturlige viksomme vitaminer og essentielle olier, gør den velegnet til tør og almindelig hud. 

 

Vægt:   200 Gram

Lev.: 7 dage

Købe i webshop

Intensive Creamy Oil m. Bergamot Oil

200,00 DKK

Intensive Creamy Oil m. Bergamot Oil er en 100% planteoliebaseret cremet olie med Argan Olie og velegnet til den daglige pleje af din hud. Cremens exclusive sammensætning af planteolier, rige i naturlige viksomme vitaminer og essentielle olier, gør den velegnet til tør og almindelig hud. Denne version af Intensive Creamy Oil indeholder Bergamot Oil, som er en naturlig æterisk plantebaseret olie med en diskret og behagelig citrusduft
Vægt:   200 Gram
Lev.: 3 dage

Købe i webshop
Få de seneste nyheder om kosmetisk dermatologi